Lekker, gezond en Kant en Klaar


KidsEten maakt gerechten die lekker en gezond zijn voor kinderen tussen de 0 en 10 jaar. En met groot gemak voor de ouders: snel besteld en thuisbezorgd!  De gerechten zijn ingevroren zodat smaak en vitamines optimaal bewaard blijven en ouders het kunnen gebruiken wanneer het uitkomt. KidsEten maakt Volle Buikjes voor kinderen van 0 - 3 jaar, Krachtige Happen voor de leeftijd van 4-10 en Smikkelen en Smullen voor het hele gezin.


Ik kook ambachtelijk in een professioneel ingerichte keuken, geen gaarkeuken, maar zoals ouders het zelf ook graag zouden maken; vers gesneden, gewassen, met zorg gekookt. Dat proeven kinderen!  Met plezier besteed ik veel aandacht aan de lekkere smaken, een goede textuur en de juiste hoeveelheid. Altijd met de hand bereid met veel verse ingrediënten van bekende leveranciers, alle vitamines bewaard, geen zout, kleurstoffen en geen conserveringsmiddelen. Op smaak gebracht met verse kruiden en eigen bouillons. En natuurlijk wordt er gekookt volgens strikte voedselveiligheidseisen en de HACCP hygienecode.


KidsEten is kant en klaar en ingevroren. Invriezen is de meest natuurlijke manier van conserveren. Geen moeilijke stabilisatoren of hoge temperaturen maar direct ingevroren om vitamines en smaakt te bewaren en te garanderen. En nog een voordeel van invriezen… KidsEten kan daardoor op grote schaal koken, slim inkopen en daarmee blijven de prijzen laag.