Ervaring, passie en veel lege borden.


Wat doe je als moeder van drie kinderen die graag gezond en lekker eten op tafel wil zetten, maar ook werkt, sport, ’s avonds afspraken heeft en soms geen inspiratie?


Ik vond de oplossing door een keer per week een menu te bedenken, de keuken in te duiken en daarna ging alles de vriezer in voor het moment dat het eten nodig was. Gelukkig was het nadenken over een goed, gezond en lekker menu niet lastig; ik ben opgegroeid in een hotel-restaurant met 12 koks in de keuken, een grote dosis kook-dna van mijn vaderskant maar ik doe het ook graag. Als jonge moeder krijg je veel baby- en kinderboeken en internet biedt een onuitputtelijke bron aan recepten. En een groot voordeel: de feedback van de kinderen is snel en genadeloos, als het niet lekker is krijg je het snel te horen, en een hit-gerecht eindigt in schoon gegeten borden. Inmiddels heb ik ruim negen jaar ervaring in het koken voor baby’s en kinderen.


Om mij heen zag ik dat kinderen van vrienden altijd met plezier bij ons kwamen eten en hoorde ik van andere ouders vaak bewonderenswaardig “ ik wilde dat wij het zo konden doen”. Het heeft mij altijd verbaasd dat er na het potje voor de baby’s geen vervolg werd geboden door de multinationals. Maar ook dat er in Nederland nagenoeg geen vers alternatief is voor het potje dat tot 2016 op de plank mag staan.


Een uitkomst in bijna ieder gezin.

En nu is er KidsEten, mijn bedrijf, gestart in 2010. KidsEten biedt een oplossing voor zowel de ouders die elke dag lekker en gezond eten op tafel willen voor de kinderen, maar niet altijd de tijd of inspiratie hebben, en het is het verse alternatief voor baby- en kindervoeding.


KidsEten maakt gerechten voor kinderen tussen de 0 en 10 jaar die lekker en gezond zijn. Naast lekker zijn de gerechten ook afgestemd op de energiebehoefte van opgroeiende kinderen. Alle gerechten worden ambachtelijk bereid, geen smaak- en kleurstoffen, geen conserveringsmiddelen, geen zout maar vers, vers en vers! Daarna worden de gerechten direct ingevroren. Invriezen is de meest natuurlijke manier van conserveren. Alle smaak en vitamines blijven zo perfect bewaard!